Marc van der Linden in RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marc van der Linden in RTL Boulevard

‘Peter R. De Vries lekte cocaïne-rel Marc van der Linden in RTL Boulevard’

|
|

Laatste update:

All the way back in november 2018 kwam opiniemaker Jan Roos met een pikante onthulling: royalty-deskundige Marc van der Linden zou op staande voet ontslagen worden bij RTL Boulevard vanwege 'uit de hand gelopen cocaïnegebruik'. Nu onthult Roos zijn bron: Marcs Boulevard-collega Peter R. De Vries.

Als je nu het woord 'cocaïne-rel' hoort, denk je natuurlijk meteen aan de recente rel tussen Wendy van Dijk en Chantal Janzen (waar zelfs Linda de Mol zich mee bemoeide). Eind 2018 was er echter ook zo'n rel, veroorzaakt door Roos. Zijn tweet, waarin hij stelde dat RTL Marc van der Linden op staande voet had ontslagen vanwege een coke-verslaving, deed toen veel stof opwaaien. 

Peter R. De Vries

RTL en Marc zelf deden het gerucht af als klinkklare onzin. Roos blijft bij zijn bewering en onthult nu wie hem de info gaf. "Dat was ook een gegeven. Hij was op een gegeven moment zo in de war dat hij uit de studio is begeleid. Dat weet ik van Peter R. de Vries", zo vertelde Roos in de podcast Littekens van Wilfred Genee.

Hoe zit het?

"Dat is de bron van het verhaal dat die gozer is ontslagen, maar uiteindelijk weer bij de tent is binnengetrokken", vervolgt Roos, die uitlegt hoe hij deze insider-info kreeg. "Dat heeft hij (Peter, red.) iemand anders verteld, die mij goed vertrouwt. Het is niet dat ik wakker word en wat heb verzonnen, maar ik heb vaak hele goede bronnen." Roos ligt niet wakker van eventuele kritiek die gaat komen op het bekendmaken van zijn bron. "Dacht je dat ik binnenkort bij RTL Boulevard wordt gevraagd ofzo?"

Lees verder