Peter R. de Vries in De Wereld Draait Door

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter R. de Vries in De Wereld Draait Door

Ongemakkelijk: Peter R. de Vries krijgt muzikale sneer in DWDD

|
|

Laatste update:

Een héérlijk ongemakkelijk momentje in De Wereld Draait Door gisteren: de huisband van Henny Vrienten gaf tafelgast Peter R. de Vries een muzikale 'ode' waarin de zanger zich afvroeg waarom Peter toch altijd 'boos' is.

In de allerlaatste media-uitzending óóit zat onder meer Peter R. de Vries om te praten over de zaak-Joran van der Sloot, waar hij nog altijd reacties op krijgt. En zoals altijd bij de media-uitzendingen komt er na elk gesprek een liedje dat slaat op het gesprek. Bij Henny en zijn band ging het... net even anders!

Muzikale sneer

Henny vroeg zich af waarom Peter altijd een beetje 'bozig' is en hij haalde ook de 'aanval' op Sonja Barend erbij. Die zat zo'n 5 maanden geleden samen met Peter in DWDD. Volgens vele kijkers - en blijkbaar ook volgens Henny - ging Peter te ver in het 'aanvallen' van Sonja, die in zijn ogen stom te werk was gegaan in haar spraakmakende interview met crimineel Stanley H.

Confrontatie

Peter is natuurlijk niet vies van een tv-ruzie hier en daar dus ging hij vanzelfsprekend de confrontatie aan met Henny. Het werd een beetje ongemakkelijk. Volgens Henny 'hield Peter niet op' met Sonja bashen, legt hij uit. "Nog een keer en nog een keer en nog een keer.” Peter hield het lekker kort en direct. ”Volgens mij heb je dan een paar herhalingen gezien.

Lees verder