Peter Pannekoek en Humberto Tan bij Humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Pannekoek en Humberto Tan bij Humberto

Peter Pannekoek stomverbaasd bij Humberto: ‘Wat een vraag is dit?!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Cabaretier Peter Pannekoek was gisteravond bij Humberto om zijn nieuwe tour te promoten, maar dat ging even niet zoals hij had verwacht. Presentator Humberto Tan stelde hem een wel erg … persoonlijke vraag.

Ben jij een geile gozer?” Ho, stop. Dit heeft misschien wat uitleg nodig. Nee, Humberto wilde Peter niet even backstage wat vragen. De aankomende tour van Peter heet ‘De Geile Gozer’ en dat was een grap op insta vertelde hij. “Het was bedoeld als geintje en toen stond het op NU.nl. Nu heb ik het maar omarmd.

‘Jaloers op panda’s’

Peter stond met zijn mond vol tanden na de vraag, maar pakte het sportief op. “Wat een vraag is dit, Humberto?! Nou, ik moet zeggen dat door de avondklok er weinig is gebeurd. Ik ben jaloers op de seksdrift van panda’s. Om Marco Borsato te citeren: ‘Ik zit in een intimiteitsvacuüm’, dus laat ik het zo zeggen: ik heb zin in de zomer. Ik ben blij als iedereen is gevaccineerd.

Oudejaarsconference

De cabaretier slaat dit jaar een seizoen Dit Was Het Nieuws over, maar krijgt er wel een mooi klusje voor terug. Hij mag de Oudejaarsconference 2021 maken en de voorbereidingen zijn in volle gang. “Corona is nu hét ding in ons leven, maar het zou best kunnen dat het in november totaal een ver-bedshow is. Dat het er niet meer over gaat. Dat vind ik moeilijk inschatten.

Humberto is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder