nicol familie gillis massa is kassa puppy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
nicol familie gillis massa is kassa puppy
Familie GillisSBSTVReality

Massa is Kassa-Peter Gillis is er helemaal klaar mee: ‘Opnaaier!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Peter Gillis was er vanavond in Familie Gillis: Massa Is Kassa helemaal klaar mee! Hij kan het gezaag van Nicol en haar vriendin Mieke over een puppy niet langer verdagen: “Hou erover op.”

De eenden van Nicol

De stormen die ons land een paar weken geleden teisterden, bereikten vanavond ook de familie Gillis. De harde windstoten veroorzaakten een ravage op de parken van Peter Gillis. Ook thuis is er stormschade… Nicol haar eenden zijn weg! Samen met vriendin Mieke probeert ze de dieren terug te vinden, maar dat blijkt vergeefs.

Peter wordt foxwild

Nicol heeft haar oog daarom laten vallen op een nieuwe aanwinst: een puppy! Peter, die vorige week nog aandacht tekort kwam, is onverbiddelijk: er komt geen hond. Volgens Mieke moet Nicol gewoon blijven ‘zagen’. Ze stelt voor om Peter meteen op te bellen. Helaas werkt dat averechts: “Daar word ik al meteen foxwild van, joh. Ik hoef geen hond. (…) Nicolleke, geen hond!” zegt Peter. Ook voor Mieke heeft hij nog een boodschap: “Opnaaier, met die hond. Er komt geen hond. Hou erover op.

Een nieuwe Gillis-telg

En daarmee basta… Dachten we! Verderop in de aflevering zijn we getuige van Peters zoektocht naar een nieuwe auto. Hij treft een buitenkansje van een slordige zeven ton! En ja, dan kan een puppy er natuurlijk ook nog wel af. Peter besluit Nicol daarom te verrassen met een Chihuahua, die ze vervolgens vernoemt naar Coco Chanel. En ja, dan kan een hele kledingkast vol kleertjes natuurlijk niet uitblijven. Peters enthousiasme verdwijnt daarmee als sneeuw voor de zon... 

Meer lezen over de familie Gillis? We vertellen je graag meer over Peter, die laatst onwel werd, de ambulance op stelten zette én klem kwam te zitten in een MRI-scanner!

 

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder