Guido den Aantrekker: 'Dolle boel bij Peter Gillis in de ambulance

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guido den Aantrekker: 'Dolle boel bij Peter Gillis in de ambulance
ShownieuwsFamilie Gillis

Guido den Aantrekker: 'Dolle boel bij Peter Gillis in de ambulance'

|
|

Laatste update:

Volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker was het bij Massa is Kassa's Peter Gillis een "kleine dolle boel" in de ziekenauto, nadat hij donderdag onwel was geworden.

Massa is Kassa-ster Peter Gillis had vandaag niet z'n beste dag. De ondernemer raakte tijdens een overleg onwel en werd – met een hartslag van 30 – afgevoerd door een ambulance. Gelukkig voor Peter bleek dat hij geen hersenbloeding, tia of beroerte had. "Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed", vertelde hij donderdagmiddag.

De Massa is Kassa-realityster had zich gelijk voorgenomen om zich voortaan meer in te spannen om gezonder te leven, wat in het geval van Peter inhoudt: minder worstenbroodjes en meer beweging.

Guido den Aantrekker: 'Dolle boel bij Peter Gillis in de ambulance'

'Kleine dolle boel'

“De wildste geruchten deden gelijk de ronde”, aldus de hoofdredacteur in Shownieuws – Late Editie“Op social media ging rond dat hij overleden was. Op omroep Brabant werd zelfs gebeld dat hij een beroerte had.” Z'n gevoel voor humor had Peter niet verloren, ondanks de angstige situatie.

“Ik moet dan wel weer lachen, want hij kan dat weer heel smeuïg vertellen buiten de camera om”, vertelde de roddelredacteur. “Toen ze in die ambulance zaten, en dat hij daar dus herkend werd door die ambulancebroeders. En dat was toch alweer gelijk, ondanks z'n hartslag van 25, toch weer een soort kleine dolle boel. Maar zij had ook aangeboden bij het ziekenhuis, of ze hem een lift konden geven als hij weer een beetje bijgekomen was.”

Guido den Aantrekker: 'Dolle boel bij Peter Gillis in de ambulance

Vijftig worstenbroodjes in het ziekenhuis

Volgens Den Aantrekker is alles met een sisser afgelopen en zal er voorlopig niet 'gehatseflatst' worden. “Aanstaande woensdag staat een hersenfilmpje op de agenda, daar zal gekeken worden hoe de situatie is.” 'Ons' Nicol had volgens de hoofdredacteur gezegd dat de cameraploeg die erbij was toen Peter instortte moest stoppen met filmen, maar de ondernemer moest daar niets van weten. “Uiteindelijk zal dit nog wel verwerkt worden in de soap.”

Of Peter zich echt aan z'n dieet houdt is nog de vraag, volgens de hoofdredacteur heeft hij donderdag vijftig worstenbroodjes in het ziekenhuis laten bezorgen.

Shownieuws is elke dag te zien rond 23.00 op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder