Oogappels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oogappels
NPO

Per ongeluk verklapt: Oogappels krijgt een nieuw seizoen!

|
|

Laatste update:

Het was niet helemaal de bedoeling dat het nu al naar buiten zou komen, maar dat mag de pret niet drukken. NPO-serie Oogappels krijgt een vijfde seizoen! En dat is al bijna in de maak. 

Seizoen 5 Oogappels

Het vierde seizoen van Oogappels is vorige week van start gegaan op televisie. Als het nu al naar meer smaakt dan kun je je hart ophalen: er liggen meer afleveringen in het verschiet. Dat nieuws is per ongeluk bekendgemaakt. "Over twee maanden beginnen de opnames van het volgende seizoen. O… is dat nog niet bekend? Dan heb ik het niet gezegd, haha", zegt actrice Susan Radder, die de rol van Lieke vertolkt, in een interview met de Lagarde. Dat betekent dat het niet stopt na de laatste aflevering van het huidige seizoen! 

Ouder- en puberland

In het vierde seizoen is het nog steeds hommeles in ouder- en puberland. Mees heeft de kuierlatten genomen naar zijn vader in Noorwegen, Nina pakt haar koffers om terug te keren naar haar moeder en Merel heeft problemen van heel andere orde. Na een dappere poging om van de drank af te blijven, heeft ze zich toch weer volgegoten tijdens de buurtborrel. En dit drinkgelag blijft niet zonder gevolgen.

Oogappels is elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1 en nu al volledig te streamen op NPO Plus.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder