Peaky Blinders nog lang niet afgelopen: er komt een film!

Door Robin Heerkens
Peaky Blinders nog lang niet afgelopen: er komt een film!

Terwijl wij geduldig wachten totdat het vijfde Peaky Blinders-seizoen naar Netflix komt krijgen we nu heel fijn nieuws te horen: er komt een film!De Shelby's gaan naar het witte doek! En dat mag geen verrassing zijn: onze favoriete gangsterfamilie, onder leiding van de sluwe baas Tommy Shelby (een fantastische Cillian Murphy), zit vol met grimmige verhalen .

Otto Bathurst, één van de regisseurs, verklapte het nieuws aan Yahoo. "Volgens mij zijn de makers nu al aan het schrijven voor de film." En meer bevestiging hebben we natuurlijk niet nodig! Eerder hintte Cillian Murphy zelf ook al op een filmversie.

Seizoen 5

Eind vorig jaar dropte Netflix hier bij ons seizoen 4. De vijfde reeks verschijnt - zucht - pas ergens in 2019. Lang dachten we dat dit de allerlaatste afleveringen zouden zijn maar dit blijkt net even anders te liggen.

Meer!

De makers willen toewerken naar het begin van de Tweede Wereldoorlog en daar hebben ze toch echt meerdere seizoenen voor nodig. Verwacht dus méér Peaky Blinders de komende jaren.Het is nog niet bekend wanneer de Peaky Blinders-film uitkomt.