Paul de Leeuw RTL

Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw RTL

Paul de Leeuw is jaloers op Beau van Erven Dorens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beau van Erven Dorens hoeft van Paul de Leeuw geen felicitaties te verwachten voor zijn nieuwe programma Beau Blijft Binnen. Paul had zijn oog ook al op die baan. De presentator kijkt schuin naar het programma van Beau.

Beau vs Paul

Sinds 28 maart is Beau Live te zien op de buis. Nu mogen we natuurlijk de straat niet op, dus doet Beau dit gewoon vanuit zijn huiskamer. Paul is niet blij met deze presentator, want hij had liever zichzelf op de buis gezien. Ook hij is al enige tijd bezig met het vermaken van de thuiszitters, maar doet dit via zijn social media-kanalen. In zijn online programma TV-Quaran-tine, filmt Paul vanuit zijn eigen huiskamer. Hij had zelf ook wel met zijn programma op TV gewild.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Te duur

Paul denkt te duur te zijn voor RTL. “Ik ben freelancer, waarschijnlijk ben ik te duur. Maar ik leef me nu uit op Instagram, Facebook en YouTube”, legt de presentator uit. Hij vrolijkt zijn volgers en zichzelf iedere dag op met zijn interviews en grappige verhalen. Aangezien veel van zijn projecten dit jaar niet doorgaan vanwege de coronacrisis, vond Paul dit een goeie vervanger. Ook al had hij het natuurlijk, net zoals Beau, liever op TV gezien. Het is geen goede maand voor Paul, zijn datingshow Op Goed Geluk trok ook niet veel kijkers.

Lees verder