De Dancing On Ice-revival bij SBS6 is compleet! Patty Brard gaat de show mede presenteren.

Veronica Superguide logo
De Dancing On Ice-revival bij SBS6 is compleet! Patty Brard gaat de show mede presenteren.

Patty Brard presenteert Dancing On Ice!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Binnenkort keert Dancing On Ice terug op tv, bij SBS6. Naast Winston Gerschtanowitz zal Patty Brard de kandidaten bijstaan in bar koude tijden!

Dancing On Ice hield het in het vorige decennium twee seizoenen (2006 en 2007) vol, en was verwikkeld in een hete strijd met het succesvollere Sterren Dansen Op Het IJs. Grappig genoeg was Dancing On Ice toen juist op RTL4 te zien.

Sterren (toen op SBS6) wist bekendere kandidaten te trekken, waardoor de strijd tussen de programma’s vrij snel beslist werd. Dancing On Ice werd ook in Vlaanderen uitgezonden, en kende ook Vlaamse bekendheden die meedansten. Gek genoeg waren Nederlandse kijkers niet bijzonder geïnteresseerd in de ijzige, atletische capaciteiten van Staf Coppens en Luc Appermont.

Dancing On Ice

Anno 2019 ziet SBS6 weer muziek in Dancing On Ice. De show krijgt een gevarieerd deelnemersveld met Roy Donders, Elske DeWall, Juvat Westendorp, Charly Luske, Donny Roelvink, Celine Huijsman, Tommie Christiaan, Nicolien Sauerbreij en Sabine Uitslag.

We wisten al dat Winston Gerschtanowitz Dancing On Ice zou presenteren. Patty Brard maakte vandaag bekend dat ze een duo met Winston vormt. Brard is met haar warme persoonlijkheid niet bepaald een ‘Ice Queen’, hoewel je dat door de aankondigingsvideo wél zou denken.

Dancing On Ice is op SBS6 te zien vanaf 7 december. Als RTL4 slim is, zetten er vlug nog even ‘Gemaskerde Sterren Dansen Op Het IJs’ tegenover! Patty Brard is ook lekker bezig met Gordon, met wie ze een reisprogramma opneemt. We hopen stiekem dat ze ook samen met Emma Wortelboer het Songfestival gaat presenteren, maar we rekenen er niet op!

Lees verder