Patty Brard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard

Zien! Patty Brard heeft look-a-like in Netflix-serie Bridgerton

|
|

Laatste update:

Kennen jullie Bridgerton al? Deze nieuwe Netflix-serie werd eerder al door ons omschreven als een kruising tussen Gossip Girl en Scandal. Klinkt goed, toch? Wat Bridgerton echter nog beter maakt, is de aanwezigheid van Patty Brard!

Patty Brard = Queen Charlotte

Het is dat we weten dat Patty Brard niet echt een rol gescoord heeft in onze nieuwe guilty pleasure Bridgerton… Je had ons namelijk zomaar wijs kunnen maken dat de presentatrice wel degelijk te zien is in de nieuwe Netflix-serie. Patty lijkt wat ons betreft namelijk als twee druppels water op Queen Charlotte! Kijk maar:

#ikgastuk

De gelijkenis met het Bridgerton-personage is onmiskenbaar, dat vinden ook Patty’s volgers! De presentatrice weet het zelfs echter nog zo net niet: "Tja ik zie de gelijkenis niet hoor...", schrijft ze bij bovenstaande foto. Gelukkig ziet de ze de humor er echter wel van in: #ikgastuk! Ook haar volgers moeten er hard om lachen! In werkelijkheid wordt de rol van Queen Charlotte - die echt bestaan heeft! - trouwens vertolkt door Golda Rosheuvel. En zonder alle pruiken en make-up lijkt ze jammer genoeg toch een stuk minder op onze Patty!

Je vindt het eerste seizoen van Bridgerton op Netflix. Nu maar hopen dat we niet al te lang op een tweede seizoen hoeven te wachten!

Lees verder