Patty Brard, Luv-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty Brard, Luv-film

Hey Hello: 'Patty Brard heeft geen vertrouwen in Luv-film'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was het nieuws van vorige week: filmmaker Frederik Nelck zou bezig zijn met een film over de dames van Luv, zo verklapte Marga Scheide aan de Telegraaf. De vraag is alleen of iedereen daar op zit te wachten...

Patty Brard heeft er - volgens de redacteuren van Shownieuws - namelijk maar weinig vertrouwen in.

Blijven hangen in het verleden

"Vrijdag wenste ze de makers nog veel succes, maar inmiddels zit ze zich op die berg in Ibiza een beetje op te vreten, geloof ik", zo opende Evert Santegoeds gisteravond het item in het entertainmentprogramma. "Wat haar stoort, is dat Marga en José in wat mindere mate maar steeds bezig blijven met die tijd, zo zegt zij. Patty is doorgegaan en heeft een hele nieuwe carrière. Dat zouden zij ook hebben moeten doen. Zij blijven maar hangen in die Luv-tijd."

'Wie speelt mij dan?' 

Mogelijk zag ze het wel zitten als zij erbij werd betrokken, maar dat is niet het geval. "Gaat er dan iemand mij spelen? En waarom weet ik daar niets van?", zo kopt Evert nog even de vragen van Patty in. Voor de SBS-presentatrice is het een kwestie van: eerst zien, dan geloven. "Patty zegt vooral ook dat het altijd met veel bombarie wordt aangekondigd, maar zoveel wordt er niet echt uitgebracht."

Het is dus maar de vraag of de film over één van Nederlands bekendste meidengroepen er daadwerkelijk gaat komen... To be continued.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder