Patricia Paay schuift vanavond aan bij Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patricia Paay schuift vanavond aan bij Jinek

Patricia Paay schuift vanavond aan bij Jinek

|
|

Laatste update:

Een interessante gast voor Jinek vanavond. Na alle ophef over dé uitgelekte tape van vorige week schuift Patricia Paay aan om haar verhaal te doen.

Nachtmerrie

Bij het googelen van Patricia Paay volgen de volgende woorden haar naam op: filmpje, video, plas, tape etc. Paay kwam in een nachtmerrie terecht, toen bleek dat een filmpje, waarin ze aan plasseks doet, op het internet was beland. Er werd gesommeerd alles direct van het web te halen, maar daarmee was de kous natuurlijk nog lang niet af. 

Chantage

La Paay claimt dat ze niet wist dat er een camera op haar gericht stond en dat ze gechanteerd wordt door degene die het filmpje verspreid heeft. Ze krijgt veel bijval van (bekende) landgenoten, die het heel sneu voor haar vinden dat de video gelekt is. Er worden veel grappen gemaakt over het incident, maar men lijkt het er over eens te zijn dat degene die de video verspreid heeft, dat niet had mogen doen.

Jinek

Paay heeft een advocaat in de arm genomen om de dader aan te vechten. Ze zou volgens haar advocaat Johan Langelaar een geldbedrag met 'vijf, misschien zelfs zes nullen' eisen. Wat Patricia er zelf over te zeggen heeft, horen we vanavond bij Jinek, om 23:00 op NPO1. 

Lees verder