Patricia Paay

Veronica Superguide logo
Patricia Paay

Patricia Paay in het ziekenhuis na verschrikkelijke valpartij

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Patricia Paay ligt momenteel in het ziekenhuis nadat ze zaterdag van de trap is gevallen. De tv-ster en zangeres raakte bovenaan de trap haar evenwicht kwijt en donderde vervolgens alle treden naar beneden. "Ik kan maar heel weinig zeggen. Met veel pijn en onder de pillen lig ik momenteel in bed. Alles, maar dan ook alles doet zeer.”

Evenwicht kwijtgeraakt

Aan De Telegraaf vertelt La Paay dat ze afgelopen vrijdag aan haar heup geopereerd is. Ze mocht daarna meteen naar huis, maar ze vermoedt dat het alsnog de boosdoener was van haar valpartij. Ze zou wat wankel op haar benen hebben gestaan. “Ik stond boven aan de trap en raakte mijn evenwicht kwijt. Ik viel voorover en van de bovenste tree denderde ik naar beneden.”

Duizelig

Patricia viel in haar huis in het Brabantse Wernhout en gelukkig was haar man Robbert ook thuis om hulp te bieden. Nadat de 70-jarige tv-presentatrice duizelig begon te worden, werd de ambulance ingeschakeld. "Hopelijk houd ik er niets aan over. De pijn zal wel wegtrekken, maar ik kan nog steeds niet goed zien. Iets lezen of een berichtje tikken gaat moeizaam."

Weer een tegenslag na de plasseksvideo

Het zit Patricia maar niet mee! Zo heeft ze pas net wat rust gevonden na het lekken van haar plasseksvideo en was ze ook nog verwikkeld in een andere juridische strijd, met Johan Vlemmix, die een pop van haar wilde uitbrengen. Hopelijk komt Paay’s leven gauw weer een rustigere wateren terecht!

Lees verder