Patricia Paay heeft twijfels over De 10 Vragen van Rob Kemps: 'Hij dramde zó door'

Doet die hossende Brabander het nou allemaal zelf? Die vraag houdt de kijkers van zijn interviewprogramma De 10 Vragen al een tijd bezig. Ook Patricia Paay had haar twijfels tijdens haar vragenrondje met Rob Kemps: "Het was zo serieus!"

Rob Kemps en Patricia Paay

Patricia Paay zei ja tegen De 10 Vragen omdat ze wel wat gezelligheid had verwacht samen met Snollebollekes. Dat was niet zo, vertelt ze in HLF8 (die gisteren op mysterieuze wijze van de televisie verdween). "Dat werd eigenlijk heel snel serieus. Zelfs zo serieus dat ik dacht dat die vragen niet van hem afkwamen. Dat vond ik een beetje raar." De tv-persoonlijkheid vertelt dat ze nauwelijks kon geloven dat hij de man achter het vragenrondje was. "Hij dramde zo door." Ze zegt dat het waarschijnlijk ligt aan het feit dat ze hem een hele vriendelijke jongen vindt. 

'Ik werd een beetje kregelig'

Patricia kijkt met gemengde gevoelens terug op het interview: "Door dat doordrammen en al die vragen werd ik een beetje kregelig." Wel benadrukt ze nog een keer dat Rob een 'hele leuke gozer' is. "Ik vond eigenlijk dat hij wat meer zichzelf mocht zijn." Ook kijkers zijn nogal verdeeld over het programma van de zanger. Zo vragen zij zich ook af of hij wel gemaakt is voor het diepgaande interviews. Wat er precies in het gesprek is gevraagd, is niet bekend. Morgen is de laatste aflevering van het seizoen te zien, mét Patricia. 

Oortje

Het houdt de media flink bezig: wat doet Rob nou met dat oortje? Krijgt hij vragen ingefluisterd van schrijfster Antoinnette Scheulderman? HLF8-presentator Sam Hagens wil de kijkers even uit die droom helpen en haalt zelf een minuscuul exemplaar uit zijn oor. "Ik moet wat verklappen, want ik heb er ook eentje", zegt de kersverse host vervolgens. De andere tafelgasten, Gijs Staverman en Frits Huffnagel, stelden dat dat in elk interviewprogramma de normaalste zaak van de wereld is. 

De 10 Vragen is vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6.