Daniel Radcliffe in Harry Potter and the Deathly Hallows

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daniel Radcliffe in Harry Potter and the Deathly Hallows

Pathé vertoont Harry Potter-films in 4DX

|
|

Laatste update:

Maandag 1 juni mogen de bioscopen hun deuren weer openen. Veel studio’s houden de blockbusters echter achter de hand totdat alle beperkingen zijn opgeheven. Maar gelukkig zijn de bioscoopexploitanten creatief genoeg om het publiek toch weer naar hun theaters te lokken. Zo maakte Pathé vandaag bekend dat Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 én Part 2 opnieuw uitgebracht zullen worden. En deze keer kunnen we ontknoping van de fantasyreeks in 4DX beleven!

Nieuwe dimensie

In het tweeluik Harry Potter and the Deathly Hallows maakt de titelheld zich op voor de ultieme confrontatie met Lord Voldemort. En dankzij de 4DX-technologie krijgt de finale van de Harry Potter-reeks er letterlijk en figuurlijk een hele nieuwe dimensie bij! Pathé rekent echter niet alleen op de tovenaarsleerling om bezoekers te trekken. De bioscoopketen kondigde vandaag ook aan dat we kunnen uitkijken naar Interstellar in IMAX-formaat en Spider-Man: Far from Home op drie schermen in ScreenX. Al vertonen ze de Duits nagesynchroniseerde versie van Flodder in Amerika, wij grijpen ieder excuus aan om weer naar de bioscoop te mogen!

De kaarten voor de 4DX-voorstellingen van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 en Part 2 zijn nu verkrijgbaar via de website van Pathé.

Lees verder