Party! Deze soapies keren terug in GTST

Veronica Superguide logo
Party! Deze soapies keren terug in GTST

Party! Deze soapies keren terug in GTST

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een huwelijk is een belangrijke gebeurtenis, hoewel ze in Meerdijk meestal niet lang standhouden. Speciaal voor de bruiloft van Sjoerd en Aysen keren twee soapies terug in Goede Tijden Slechte Tijden!

Het gaat om Nuran (Toprak Yalçiner) en Tim Loderus (Beau Schneider)! Verlamd of niet, Nuran wil het huwelijk van haar zus voor geen goud missen! Daarnaast neemt ze een verrassing mee naar de bruiloft. Tim Loderus zwaait Kenia (voorlopig?) vaarwel, om de trouwerij van zijn vriend Sjoerd mee te maken.

De terugkeer

Nuran raakte halfzijdig verlamd, nadat ze tijdens een ruzie met Aysen en Sjors door een glazen deur viel. Ze ging naar de Verenigde Staten om te revalideren, wat blijkbaar gelukt is! Nuran keert hoogzwanger terug: actrice Toprak Yalçiner is op dit moment in verwachting. Het lijkt er dus op dat Nurans terugkeer van korte duur is, al was het alleen maar vanuit praktische redenen.

Naast Nuran keert er nóg een oude bekende terug. Beau Schneider is op 13 juni weer te zien als Tim Loderus. Tim keert terug uit Kenia voor het huwelijk tussen Sjoerd en Aysen. Sjors heeft het lastig met de terugkeer van haar ex, en Tim zet zijn vraagtekens bij het aanstaande huwelijk.

Het is niet bekend hoe lang Tim Loderus terug is in Meerdijk. Misschien besluit hij wel te blijven?

Spanning

Toprak Yalçiner verliet Goede Tijden Slechte Tijden in 2014, om haar carrièrekansen buiten de soapwereld te beproeven. Ze speelde de rol van Dilem Yildiz in Centraal Medisch Centrum. In 2017 werd ze tweede in het dansprogramma Dance Dance Dance, met GTST-vriendin Stijn Fransen. Fransen is vanavond overigens voor het laatst te zien in Meerdijk.

Beau Schneider beproefde zijn geluk op het toneel, in de voorstelling Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen. Daarnaast speelde hij een hoofdrol in De Spa, de soapserie van Net5 en SBS6 die jammerlijk flopte.

De zomerstop van GTST komt inmiddels angstvallig dichtbij. Over een maandje neemt de serie een pauze na de ‘duurste zomer-cliffhanger ooit’!

Lees verder