ozark netflix Marty Byrde Jason Bateman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ozark netflix Marty Byrde Jason Bateman

Trailer! Ozark seizoen 3 belooft nog meer gevaar voor de Byrdes

|
|

Laatste update:

Hè, hè, we hebben er na die aankondiging nog lang op moeten wachten, maar EINDELIJK hebben we een trailer voor het derde seizoen van Netflix-serie Ozark. Gelukkig belooft die trailer wel meteen een hoop goeds... De Byrdes (en hun huwelijk) lopen in seizoen 3 namelijk nog meer gevaar.

Ozark seizoen 3 maakt tijdssprong in trailer

Na bijna twee jaar wachten komt het derde seizoen van Ozark dan toch eindelijk naar Netflix. In Ozark volgen we de duistere praktijken van Wendy Byrde (Laura Linney) en Marty Byrde (Jason Bateman). In het derde seizoen maken we een sprong in de tijd, namelijk van een half jaar. Hoe dat eruitziet, zie je in de trailer hieronder!

Waar gaat Ozark seizoen 3 over?

Nog niet bekend met Ozark? Bang dat het hier om de zoveelste Breaking Bad-kloon gaat? We vertellen je graag meer over de Netflix-serie. Ozark draait om financieel adviseur Marty Byrde en zijn vrouw Wendy, die met hun gezin naar de Ozarks in Missouri verhuizen. Daar moeten ze zich staande zien te houden te midden van een gevaarlijk drugskartel, waarvoor Marty binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen. In seizoen 3 blijkt er echter weinig meer over van het gelukkige gezin. Niet verwonderlijk, aangezien hun witwaspraktijken nu wel heel gevaarlijk worden…

Het derde seizoen van Ozark verschijnt op 27 maart op Netflix. Je kunt dan meteen alle 10 de nieuwe afleveringen checken.

Lees verder