Jason Bateman gaat op Breaking Bad-tour in trailer Ozark

Door Redactie
Jason Bateman gaat op Breaking Bad-tour in trailer Ozark

In de eerste trailer van Ozark zien we hoe een op het eerste gezicht doodnormale man met een doodnormaal gezin geld verdient door samen te werken met een drugskartel.

Witwasser

In deze nieuwe thrillerserie van Netflix speelt Jason Bateman vader Marty. Samen met Wendy (gespeeld door Laura Linney), Charlotte (Sofie Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner) woont hij in een buitenwijk van Chicago. Er is alleen één klein verschil: waar de gemiddelde papa een saaie kantoorbaan heeft, is Marty een witwasser voor een van de grootste drugskartels in Mexico. Marty is genoodzaakt te verhuizen naar The Ozarks (een gebied in Missouri) wanneer er een deal fout gaat. 

Breaking Bad-kloon?

Nou horen we je al denken: dit gaat toch geen Breaking Bad-kloon worden hè? Als we de trailer mogen geloven in ieder geval niet. De serie belooft letterlijk en figuurlijk een stuk duisterder te worden dan de hitserie met Bryan Cranston. Verwacht dus geen comedy-elementen of bizarre karakters à la Saul Goodman, maar een serieuze misdaadthriller.

Serieuze Bateman

Hoewel Bateman van huis uit een comedy-acteur is, heeft-ie twee jaar geleden met de thriller The Gift bewezen dat hij prima uit de voeten kan met een beetje spanning. De serie is gemaakt door Bill Dubuque en Mark Williams, die vorig jaar Ben Affleck-film The Accountant hebben geschreven en geproduceerd.