Downton Abbey

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Downton Abbey

Je kan overnachten in het kasteel van Downton Abbey via Airbnb!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Goed nieuws voor fans van Downton Abbey: kasteel Highclere Castle staat nu op Airbnb! De stunt wordt gedaan ter promotie van de zeer succesvolle film. 2 fans van de Britse serie krijgen de kans om via Airbnb een nachtje te slapen in het befaamde kasteel. Met alles dat daarbij hoort!

Leef voor een dagje als een graaf

Downton Abbey-fans kunnen zich vanaf 1 oktober aanmelden om op 26 november naar Highclere Castle te komen. Je krijgt dan toegang tot een van de grote vertrekken in het kasteel, inclusief badkamer, prachtig uitzicht op het landgoed én natuurlijk je persoonlijke butler.

Geen honden

Huisdieren zijn dan weer niet toegestaan want de graaf en gravin van Carnarvon hebben al 9 honden. Maar voor de rest is een heleboel toegestaan en wordt de lekker in de watten gelegd door al het personeel. Verwacht een uitgebreid diner, koffierondje in de indrukwekkende bibliotheek en een privétour over het landgoed.

Je kan hier vanaf 1 oktober boeken. Het zal ongetwijfeld stormlopen met Downton Abbey-fans dus zorg dat je een Airbnb-account hebt aangemaakt voor die tijd.

Lees verder