Outlander

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander

Yes! Outlander seizoen 4 staat binnenkort op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Netflix-kijkers kunnen binnenkort het vierde seizoen van Outlander bingen en dat is geweldig nieuws want het wachten duurde weer veel te lang! Op 5 november verschijnt het hele vierde seizoen op Netflix. Outlander blijft altijd 1 jaar exclusief voor Ziggo Movies & Series, maar daarna mogen concurrenten erop bieden en Netflix trekt graag de portemonnee. Outlander seizoen 5 is ook al in productie.

Overleven in Amerika

Het vierde seizoen van Outlander gaat weer over Jamie en Claire die gestrand zijn in de VS. Ze hopen terug te keren naar Schotland maar in de tussentijd proberen ze een leven op te bouwen in de nieuwe wereld. Dat de huidige bewoners, de Cherokee, niet blij zijn met meer blanke indringers, kun je wel raden.

Outlander seizoen 4 op Netflix

Op 5 november kunnen Outlander-fans dus met het bord op schoot naar de nieuwe afleveringen kijken! Wil je weten wat Netflix nog meer gepland heeft voor november? Bekijk hier ons november Netflix overzicht!

Wanneer komt Outlander seizoen 5?

Outlander seizoen 5 is momenteel in productie en uitzendingen starten in Amerika op 16 februari 2020. Wanneer Ziggo seizoen 5 uitbiedt is nog niet bekend, maar we krijgen het er nu al bloedheet van! Hier zijn nog 10 keer dat we het bloedheet kregen van Outlander.

Lees verder