Outlander

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Outlander

Outlander-prequel Blood of My Blood officieel aangekondigd

|
|

Laatste update:

Yes! De geliefde dramaserie Outlander krijgt een prequelserie genaamd Outlander: Blood of My Blood. Jammer genoeg moeten we Jamie en Claire Fraser wel missen, want de afleveringen spelen zich af vóór de gebeurtenissen uit seizoen 1. Eerder ging het gerucht al rond dat er een prequel van de hitserie in de maak was, nu is het officieel!

Boy meets girl

In Outlander komt verpleegster Claire Randall na de Tweede Wereldoorlog plotseling terecht in Schotland in de 18e eeuw. De tijdreiziger wordt verliefd op Jamie Fraser. De prequelserie richt zich juist op het liefdesverhaal van de ouders van Jamie: Ellen MacKenzie en Brian Fraser. Dat maakt Starz bekend op Instagram.

Outlander-imperium

In 2020 maakte de auteur van Outlander, Diana Gabaldon, al bekend dat ze een boek over Jamie's ouders zou schrijven. Ook zal ze adviseren bij de nieuwe serie. Matthew B. Roberts neemt net als bij Outlander de rol van uitvoerend producent op zich. Van het Outlander-imperium hebben we gelukkig nog lang niet alles gezien. Er komt zelfs een zevende seizoen van de show!

Seizoen 1 t/m 6 van Outlander is te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder