Opnames Scarface-remake in oktober van start

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Scarface-remake in oktober van start

Opnames Scarface-remake in oktober van start

|
|

Laatste update:

De remake van Scarface was zo onvermijdelijk als een muggenbeet in een zwoele zomernacht. De geruchten gingen al langer, maar dit jaar is het dan echt zover!

Groen licht

Hollywood staat om veel bekend, maar niet om zijn originele ideeën. Als je erover nadenkt, heeft het dan ook nog lang geduurd voordat de remake van Scarface groen licht heeft gekregen. Eerlijk is eerlijk, er zijn meerdere pogingen ondernomen om een nieuwe versie te maken van de misdaadklassieker van Brian de Palma, maar die strandden allemaal in een vroeg stadium. Als deze keer wel alles volgens plan verloopt, gaan de opnames van Scarface op 1 oktober van start!

Drugsbaron

De regie is in handen Antoine Fuqua. Hij tekende eerder voor Training Day, de remake van The Magnificent Seven en de twee Equalizer-films. Fuqua wilde voor Scarface graag opnieuw samenwerken met Denzel Washington, maar die heeft bedankt voor de eer. Naar verluidt wordt de titelrol nu gespeeld door Diego Luna, die toevallig ook een rol als drugsbaron heeft in het komende seizoen van Narcos. Een schrale troost voor de mensen die deze remake écht niet zien zitten: de Scarface uit 1983 met Al Pacino is ook een remake, maar dan van de gelijknamige gangsterklassieker uit 1932!

Het is nog niet bekend wanneer Scarface zal worden uitgebracht.

Lees verder