Eerste beelden van 'seizoen 4' Narcos: Mexico

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste beelden van 'seizoen 4' Narcos: Mexico

Eerste beelden van 'seizoen 4' Narcos: Mexico

|
|

Laatste update:

Laat die tickets naar Colombia maar zitten. Als Narcos later dit jaar terugkeert naar Netflix, heeft de serie de grote oversteek naar Mexico gemaakt. Een echt vierde seizoen kunnen we het dan ook niet noemen, aangezien de serie 'gereset' wordt, een nieuw verhaal oppikt en verder gaat onder de naam Narcos: Mexico.

Eerste beelden van 'seizoen 4' Narcos: Mexico
Eerste beelden van 'seizoen 4' Narcos: Mexico

Bye bye Pablo

In Narcos: Mexico duiken we in de bergen cocaïne van het Guadalajarakartel in de jaren 80. Netflix heeft de eerste beelden van hoofdrolspelers Michael Pena (Ant-Man and the Wasp) en Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story) gedeeld. Pena speelt Miguel Ángel Félix Gallardo, de leider van het Guadalajarakartel, en Luna speelt undercoveragent Kiki Camarena. Agent Camarena verhuist naar Guadalajara om één van de grootste kartels in de geschiedenis de das om te doen. Uiteraard komt hij er na een serie tragische en gevaarlijke gebeurtenissen achter dat dit niet zomaar een klusje is. 

Terug in de tijd

Showrunner Eric Newman vertelde aan The Hollywood Reporter dat het plan om Narcos te verhuizen naar Mexico al lange tijd op de planning stond: "De basis van het Guadalajarakartel ligt in Mexico in de jaren 70 en 80 en dus gaat Narcos terug in de tijd. We kozen voor dit kartel omdat het het begin van de moderne Mexicaanse drugshandel aanduidt. Het is logisch om hier te beginnen. Het plan was altijd al om het Colombiaanse verhaal en de spelers die we hier leerden kennen uit te zwaaien en dan opnieuw te starten in Mexico." Een verhuizing naar Mexico bleek niet geheel veilig te zijn. Zo werd er eind vorig jaar een locatiescout van de serie op brute wijze om het leven gebracht.

Cast & datum

Oude bekende Jose Maria Yazpik pakt zijn rol als Carrillo Fuentes, ook wel bekend als 'the Lord of the Skies', weer op, nadat we in seizoen 3 kennis met hem maakte. Maar daarnaast komen er een hoop nieuwe gezichten voorbij. Zo zal Alejandro Edda (Fear the Walking Dead) niemand minder dan de wereldberoemde Joaquin “El Chapo” Guzman op zich nemen. Voor de lange lijst nieuwe, en bekende namen, kijk je hier!

Een datum is er nog niet, maar Narcos: Mexico verschijnt nog dit jaar op Netflix.

Lees verder