Opnames Happy Death Day 2 beginnen! Nieuwe hoofdrolspelers bekend

Veronica Superguide logo
Opnames Happy Death Day 2 beginnen! Nieuwe hoofdrolspelers bekend

Opnames Happy Death Day 2 beginnen! Nieuwe hoofdrolspelers bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een studente beleeft dezelfde dag telkens opnieuw: ze komt alleen elke keer gruwelijk aan haar einde! De horrorthriller Happy Death Day maakte vorig jaar erg veel indruk. Goed nieuws: de opnames van de sequel beginnen volgende week!

De opnames van Happy Death Day 2 beginnen op 10 mei. Dat er een sequel zou komen was eigenlijk al duidelijk, maar dat er zó’n vaart achter gezet wordt is toch verrassend.

Jessica Rothe, die Tree Gelbman speelde in de eerste film, keert terug en hetzelfde geldt voor Israel Broussard, die weer te zien is als Carter Davis. Nieuwe hoofdrollen zijn er voor Suraj Sharma (Life Of Pi, Homeland) en Sarah Yarkin (American Horror Story). Sharma speelt Samar Ghosh: een nerderige, jonge wetenschapper die veel verstand heeft van computercode. Yarkin speelt Dre Morgan: een stoere meid die net als Samar van wetenschap houdt, en veel met hem optrekt.

Alweer?

We weten al een klein beetje over de achtergrond van Happy Death Day 2. De film begint meteen na het eerste deel. Tree en Carter proberen te achterhalen waarom de tijd in de voorganger zo vreemd deed. De opzet is dat veel vragen uit de originele Happy Death Day beantwoord zullen worden. Volgens Jessica Rothe kent het vervolg ook comedy-, drama- én romantische elementen.

Productiebedrijf Blumhouse (Insidious, Get Out, Paranormal Activity) herkent een dikke hit als het er eentje in handen heeft. Happy Death Day kostte 5 miljoen dollar om te maken, maar bracht ruim 120 miljoen op! Happy Death Day 2 wordt - net als zijn voorganger - geregisseerd door Christopher Landon.

Wanneer Happy Death Day 2 in de bioscoop verschijnt is nog niet bekend. We gaan ervan uit dat de film vroeg in 2019 te zien is.

Lees verder