Opnames Game of Thrones zitten erop voor Emilia Clarke

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Opnames Game of Thrones zitten erop voor Emilia Clarke

Opnames Game of Thrones zitten erop voor Emilia Clarke

|
|

Laatste update:

De opnames van het achtste seizoen van Game of Thrones zijn in volle gang, maar voor één actrice zit het er al op. Emilia - Mother of Dragons - Clarke heeft afscheid genomen van de cast.

Afscheid

Emilia, die Daenerys Targaryen in de serie speelt, verlaat na tien jaar haar GoT-familie. Ze kreeg na het plaatsen van een foto op Instagram veel complimenten van haar fans. 'Ik ben op een boot gesprongen op weg naar een eiland om vaarwel te zeggen tegen een land dat mijn thuis was voor bijna tien jaar. Het was me een reis. Dank aan Game of Thrones voor het leven waarvan ik nooit gedacht had dat ik het zou leiden. Ik zal mijn familie missen', zo schreef de actrice.

Nog even geduld a.u.b.

Sinds Emilia haar bericht deelde, kreeg ze al meer dan twee miljoen likes. Of Daenarys in het laatste seizoen op de ijzeren troon zal komen of het misschien wel niet overleeft, weten we pas volgend jaar. In een recent interview met Vanity Fair verklapte ze wel al iets. "Ik ben nog altijd onder de indruk van die laatste scènes. Ik voelde me een wrak. Alleen al het feit dat ik nu weet hoe Daenerys herinnerd zal worden door fans." Dat wordt spannend dus!
Game of Thrones komt in 2019 terug voor het allerlaatste seizoen.

Lees verder