“Opnames Birds of Prey in januari van start”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
“Opnames Birds of Prey in januari van start”

“Opnames Birds of Prey in januari van start”

|
|

Laatste update:

Onlangs stonden we nog stil bij de vele spin-offs die er momenteel gepland staan rond DC films. De vraag was toen welke er uiteindelijk gemaakt zullen worden. Nu kunnen we er weer eentje in de categorie “zeker wel” zetten, want Margot Robbie heeft verteld dat de opnames voor haar Harley Quinn spin-off Birds of Prey in januari van start gaan.

Nieuwe Halloween-outfits

In een interview met Yahoo Movies voor haar nieuwe film Terminal lichtte de Australische actrice vast een tipje van de sluier op over Birds of Prey. Toen de reporter haar vroeg of Harley Quinn in deze film een andere look zou krijgen antwoordde ze “Oh yeah! Yeah, yeah, yeah!” Ze kon echter nog niets zeggen over hoe het knotsgekke comic book-personage uit Suicide Squad er in deze nieuwe film dan uit zou zien. Niet alleen omdat ze dat nog niet mag vertellen, ook omdat ze het zelf niet weet: “Ik kan daar niks over zeggen. En dat is eerlijk gezegd ook omdat de nieuwe kostuums nog niet ontworpen zijn. Maar ze zal zeker een nieuwe look krijgen. Er zullen heus weer nieuwe Halloween-kostuums aankomen”, sprak Margot verwijzend naar hoe populair een Harley Quinn-outfit voor Halloween werd bij Amerikaanse dames.

Heldinnenteam rond Batgirl

Birds of Prey is eigenlijk een heldinnenteam rond Batgirl. Hoe Harley Quinn hierin gaat passen is niet duidelijk, maar vermoedelijk zullen deze superheldinnen jacht maken op dit liefje van The Joker. Ook al zijn de hoofdpersonages in Birds of Prey allemaal blank, toch kon Robbie al verklappen dat de film een wat meer diverse cast wil neerzetten. “In het echte leven ziet ook niet iedereen er hetzelfde uit, dus dat moeten we ook op het scherm laten zien”. Regie zal ook in handen zijn van de Aziatische Cathy Yan.

Voor 16 jaar en ouder

Wie zich zorgen maakt over dat de film net als Suicide Squad aan de brave kant zou worden: Margot bevestigde dat Birds of Pre een R-rating zou krijgen, vergelijkbaar met een Kijkwijzer van 16 jaar en ouder. Een releasedatum voor Birds of Prey is nog niet bekend.

Lees verder