Tim Hofman in Op1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman in Op1

Op1-kijkers ergeren zich aan ‘respectloze’ Tim Hofman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren mocht Tim Hofman voor de tweede keer Op1 (co)presenteren al invaller voor de BNNVARA-dames, die vakantie vieren. Veel kijkers spuien op twitter echter hun grote ongenoegen voor de manier waarop hij arts-microbioloog Jan Kluytmans benaderde.

Hij is een uitgesproken media-persoonlijkheid en een gevierd programmamaker, maar alsnog vinden velen Tim net een maatje te klein voor het presenteren van een talkshow als Op1, zo klinkt het in de kritische tweets die men rondom de uitzending van gisteren op Tim afvuurde. 

Boze reacties en ergernissen

Ergernissen vlogen ons om de oren. Wie twitter erop naslaat, ziet vooral veel gepikeerde kijkers opduiken. 'Opdringerig' en 'respectloos', zo klinkt het. De manier waarop Tim arts-microbioloog Jan Kluytmans bevroeg over corona-maatregelen, en zijn 'opdringerige' houding waarmee hij zou willen 'scoren', schoten in het verkeerde keelgat. "U bent hier de deskundige, scholen open of dicht", legde hij Kluytmans bijvoorbeeld voor. Maar die wilde geen politiek standpunt innemen.

Tim Hofman mag nog even door

Ondanks de vele boze reacties, waarvan er hieronder nóg meer te zien zijn, wil BNNVARA tenminste nog één week extra door met Tim, zo maakte hij gisteren zelf bekend in een Instagram-Story. "Baas belde. Extra avond Op1. Tot volgende week maandag."

Uitzending gemist? De Op1-aflevering met Tim Hofman kun je hier terugkijken.

Lees verder