Roy Donders Expeditie Robinson 2019

Veronica Superguide logo
Roy Donders Expeditie Robinson 2019

Ook Roy Donders en Berdien Stenberg doen mee aan Expeditie Robinson 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste twee kandidaten voor Expeditie Robinson 2019 zijn onthuld! Allereerst is daar Roy Donders, over wie als eerste de geruchten de ronde deden dat hij mee zou doen. Toch werd zijn deelname pas als laatste bekend gemaakt. En daarnaast is daar Berdien Stenberg, die ons gaat laten zien hoe handig een dwarsfluit van pas kan komen bij het overleven in de wildernis.

Coole foto, Roy!

De Brabantse alleskunner Roy Donders maakte zijn deelname bekend met een stoere foto op zijn Instagram. Laat het maar aan een stylist en kapper over om er zelfs op een onbewoond eiland nog zo cool mogelijk uit te zien. Berdien Stenberg heeft helaas niet zo'n coole foto als Roy; haar facebook-pagina is al sinds januari niet meer bijgewerkt en haar laatste Twitter-bericht dateert uit 2014.

Op het eerste gezicht zou je denken dat de inmiddels 62-jarige Stenberg naar de overwinning kan fluiten, maar vlak haar niet uit: voor je het weet pakt ze haar instrument erbij en zorgen andere deelnemers dat ze wegkomen! Expeditie Robinson barst zondag 1 september om 20:00 uur los op RTL4.

De hele lijst met alle BN’ers ziet er nu als volgt uit:

- Roy Donders- Berdien Stenberg- Thomas Berge- Kim Kötter- Akwasi- Tim Coronel- Hugo Kennis- Fien Vermeulen- Rijk Hofman- Eva Koreman- Eva Cleven- Yvette Broch- Rob Geus- Shary-An Nivilac- Mariana Verkerk- Frank van der Lende- Jaap van Deurzen- Dionne Slagter (OnneDi)- Anita Heilker- Kalvijn

Lees verder