• The Masked Singer

Onthulling: Dit bekende tv-echtpaar speelde De Robots in The Masked Singer!

Het gastoptreden van De Robots in The Masked Singer

Nou, het gastoptreden van deze week in The Masked Singer was weer niet makkelijk. Gelukkig voor ons kwam de onthulling van de identiteit van 'De Robots' nog in dezelfde uitzending. En zo weten we dat dit bekende TV-echtpaar in de pakken zat.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

De gastoptredens staan dit seizoen in het teken van Spieren voor Spieren, waar geld voor wordt ingezameld. Vorige week zagen we al ambassadeur Ronald de Boer en z'n dochter als De Draken. Speciaal voor het gastoptreden waren er ook twee extra panelleden die ook betrokken zijn bij Spieren voor Spieren. Dit keer waren dat oud-schaatster Barbara de Loor en voormalig hockeyster Frédérique Matla.

De hints

Het duo werkt als een geoliede machine zagen we in het begin van de uitzending. Ze treden op 'voor de lol', waarbij de ene robot meer ervaring had dan de andere. De andere robot begon haar carrière in de fabriek. De mannelijk robot houdt verder erg van golfen. Ook zagen we een circus voorbijkomen. En daarnaast worden ze vaak samen geprogrammeerd. En tenslotte was er de hint 'oude liefde roest niet.' Uit de vragenronde bleek dat ze niet in de sport werken, maar ze hebben weleens samen een programma gepresenteerd. Was het jou daarmee duidelijk wie De Robots waren?

Winston en Renate Gerschtanowitz als De Robots in The Masked Singer
© RTL

Gelukkig echtpaar

Gerard en Buddy gokten dat het duo Vivienne van den Assem en Patrick Martens waren, terwijl Carlo en Loretta zeker wisten dat het echtpaar Gerschtanowitz in de pakken zat. En die laatste bleek helemaal goed! Winston en Renate Gerschtanowitz waren De Robots!

De hints uitgelegd

Met die kennis bleken de hints ook best logisch allemaal. Voor de lol sloeg op de boyband 4Fun waar Winston deel van uitmaakte. En Renate begon haar carrière bij TMF: The Music Factory. Ook zagen we de getallen 50 en 9. 50 sloeg op het programma 50/50 van Winston, terwijl 9 het kanaalnummer was van TMF. En de circustent was een hele duidelijke hint naar hun programma Circus Gerschtanowitz uit 2017.

Kijk elke vrijdagavond om 20.00 uur naar The Masked Singer op RTL 4.