Mickey Rourke in Good Morning Britain

Veronica Superguide logo
Mickey Rourke in Good Morning Britain

Bizar: ‘onherkenbare’ Mickey Rourke verbaast met ongemakkelijk interview

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Wrestler-ster Mickey Rourke baart veel opzien bij Britten. Die verbaasden zich nogal over een bizar en warrig interview dat de “onherkenbare” acteur vandaag gaf aan Good Morning Britain.

Ochtendshow Good Morning Britain, met Piers Morgan en Susanna Reid, worstelde (get it?) met een warrige Mickey, vooral bekend door jaren 80'-films Rumble Fish en Year of the Dragon. Hun live-verbinding met de inmiddels niet meer zo bekende acteur liep volgens kijkers uit op een fiasco. Hij kwam maar moeilijk uit z'n woorden, haperde, wist even niet welke film hij ook al weer kwam pluggen en oogde warrig. 

Gaat het wel goed met Mickey Rourke?

Inmiddels is Mickey bekender door zijn vele plastische chirurgie-ingrepen. Niet door zijn acteerklusjes. Overigens zat Mickey juist in GMB om zijn nieuwste film te promoten (hij speelt een neo-nazi in Night Walk), maar kijkers waren zwaar afgeleid door zijn uiterlijk. Is dit écht Mickey Rourke? Twitteraars klommen al snel in de pen om hun verbazing de wereld in te slingeren. 

Warrig

De slechterik uit Iron Man 2 zat er relaxt bij. Hondje op schoot, cowboyhoed op, net één knoopje te veel los. Hij nam ook uitgebreid de tijd om lekker uit te wijden over zijn geliefde comeback-film The Wrestler (2008). Piers Morgan, die er zelf naar vroeg, had er waarschijnlijk spijt van. Hij moest Mickey meerdere keren onderbreken omdat de tijd aardig begon te dringen. Veel Britten vonden het not done dat GMB het zo aanpakte. 

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar Night Walker staat vooralsnog niet gepland voor de Nederlandse bioscopen... Dan nog maar een keertje The Wrestler kijken!

Lees verder