Will Smith en Jada Pinkett Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith en Jada Pinkett Smith
HollywoodOphef

Ongemakkelijk: oud filmpje Will Smith en Jada duikt op

|
|

Laatste update:

De mediastorm rond de klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock Rock tijdens de Oscaruitreiking houdt maar niet op. Een oud filmpje uit 2019 gaat viral op sociale media. Hierin zien we dat Jada Pinkett-Smith haar echtgenoot ongevraagd filmt voor haar Instagram Live.

En dat terwijl Will haar meerdere keren vraagt het niet te doen. Fans halen vooral uit naar Jada, die Will volgens hen volledig onder de duim heeft.

Ongevraagd gefilmd

In het clipje, dat 49 seconden duurt, promoot Jada haar Red Table Talk-show en vertelt dat therapeut Esther Perel zal aanschuiven. Ze vraagt Will of deze Esther ook behulpzaam is geweest in hun relatie, waarop de acteur ongemakkelijk reageert: "Ik zou zeggen dat je me niet moet filmen zonder dat je dat van tevoren vraagt." Jada lacht de reactie weg en zegt dat haar man nog steeds kampt met 'gekkigheid'. Oef...

'Hou hiermee op'

In een tweede poging vraagt ze Will: "Zou je zeggen dat Perel ons heeft geholpen om de pijn weg te nemen die we elkaar hebben aangedaan?". Maar Will wil opnieuw niet ingaan op haar vraagt en maakt duidelijk: "Mijn aanwezigheid op sociale media is mijn brood, daar verdien ik geld mee. Dus je kan mij niet zomaar even gebruiken voor jouw dingen. Hou op met filmen, ik ben nota bene in mijn eigen huis, hou hiermee op."

Fans nemen het voor Will op

Volgens fans ziet Will er 'ongemakkelijk en angstig' uit. "Kun je nagaan, dit is uit 2019, we leven nu in 2022 en er is niks veranderd. Die vrouw heeft hem helemaal in haar greep. Ze gaf Will 'the eye' tijdens de Oscars, hield hem niet tegen terwijl hij Rock een klap gaf en zat er daarna ook nog eens om te lachen. En dat terwijl ze in haar talkshow de hele wereld heeft verteld dat ze een affaire had met een vriend van hun zoon. Als dit geen giftige relatie is dan weet ik het ook niet meer", meldt een volger.

Een ander zegt: "Will Smith zit overduidelijk gevangen in een heel vreemd en ongelukkig huwelijk. Deze man leeft zoals Jada wil dat ze leven en hij danst naar haar pijpen. Het feit dat hij zijn zorgvuldig opgebouwde carrière binnen een minuut om zeep geholpen heeft met die klap en dat zijn vrouw daar om lacht, zegt genoeg. En dit filmpje bevestigt alleen maar hoe verrot die relatie al jaren is."

Wat is de laatste stand van zaken in deze ongekende Hollywood-rel? De Oscar-organisatie praat vandaag over eventuele vervolgstappen die ze gaan ondernemen tegen Will.

​​Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder