• Oscars
  • Hollywood
  • Ophef

'Jada betreurt klap Will Smith'

Will Smith en Jada Pinkettt Smith

Jada Pinkett Smith is niet boos op haar man Will, maar de actrice zou willen dat hij comedian Chris Rock nooit een klap had gegeven tijdens de Oscarceremonie.

Dat laat een insider weten aan Us Weekly, zo meldt het ANP. 

Jada 'is geen muurbloempje'

"Het gebeurde in een opwelling en hij reageerde overdreven. Dat weet hij, dat weet zij. Ze zijn het erover eens dat hij te fel reageerde", aldus de anonieme bron, die daaraan toevoegde: "Ze is niet zo'n vrouw die beschermd hoeft te worden. Hij hoefde niet te doen wat hij heeft gedaan, dat heeft ze niet nodig. Ze is geen muurbloempje."

'Jada staat achter Will'

Maar nu Will wél naar Chris heeft uitgehaald, en een stortvloed aan kritiek op gang bracht, valt zijn vrouw hem niet af. "Het is een sterke vrouw, een vrouw met een mening die voor zichzelf kan opkomen. Maar ze staat achter hem en dat blijft ze doen."

Het gezin Smith

Het stel is sinds 1997 getrouwd en is volgens de insider enorm beschermend naar elkaar, hun kinderen Jaden (23) en Willow (21), Wills zoon Trey (29) en andere familieleden. "Ze hebben dit leven samen opgebouwd en ze waken daar zo goed als ze kunnen over."

 

Waar Will Smith momenteel is? Naar verluidt is de Oscarwinnaar ondergedoken...

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide