Kelsey Grammer in Frasier achter een bureau met koptelefoon op en microfoon voor zich

Veronica Superguide logo
Kelsey Grammer in Frasier achter een bureau met koptelefoon op en microfoon voor zich

OMG! Frasier reboot lijkt van de grond te komen?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Frasier-fans kunnen opgelucht ademhalen: het ziet er naar uit dat een reboot van de serie er toch écht aankomt! 

Ontzettend populair 

Frasier is een Amerikaanse komedieserie die zich focust op het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma. De show was een van de populairste komedies ooit op de Amerikaanste tv, met een record van maar liefst 37 Emmy Awards! Het is alweer 15 jaar geleden sinds de laatste aflevering, die kwam uit in 2004. 

Reboot echt van start?

Er gingen al geruchten rond over een mogelijke reboot van de serie en het lijkt er steeds meer op dat het echt gaat gebeuren! TMZ meldt dat Kelsey Grammer is gespot in Londen met een document dat wel heel erg lijkt op een Frasier script! Op de voorkant van het document staan groot de woorden Frasier en Gramnet. Gramnet is de naam van Kelsey's productiebedrijf. Zou het dan toch...? Bekijk de foto hieronder. 

OMG! Frasier reboot lijkt van de grond te komen?!

Kelsey Grammer enthousiast

Het is geen geheim meer dat Grammer graag een reboot van Frasier wil maken. Zo liet hij onder andere bij James Corden in The Late Late Show weten hoe hij het plot van de show zou veranderen, mocht een reboot van de grond komen. Ook ziet hij graag de originele cast terug in de show. 

Lees verder