Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Oeps: vreemd tafereel gespot in Expeditie Robinson

|
|

Laatste update:

Wie héél goed keek tijdens de Expeditie Robinson-aflevering van maandag, zag iets... bijzonders. Opeens doken er meerdere vreemde mensen op. Wat deden die pottenkijkers daar?

Niets missen? Check hier onze Expeditie Robinson-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer.

Net voor het captainsduel tussen Harry Piekema, Mike Weerts en Thijs Boermans - toen de heren uitleg kregen van presentator Rick Brandsteder - doken er opeens wat mensen op. Je moet wel goed kijken om ze te kunnen spotten. 

Vreemde mensen in Expeditie Robinson

Journalist Dennis Jansen en een collega van 'm deden deze bijzondere ontdekking. Wie zijn die mensen, die erg goed zicht hadden op deze proef? Dat kan nog alle kanten op. "Toeschouwers? Crewleden? Andere kandidaten?", vraagt de journalist zich af. Het groepje toeristen is helemaal rechts te zien op de afbeelding:

Mensen in Expeditie Robinson

Oeps, foutje

Niet alleen in 'Hillywood', maar ook in Hollywood poppen er wel eens mensen (of dingen) op in shots waar ze hélemaal niet thuishoren. Denk bijvoorbeeld aan de witte auto tijdens de epische, historische veldslag in Braveheart. Of die cameraman met zijn unit van een camera die per ongeluk nog te zien is in Bad Boys. Check meer van dit soort knulligheden in onze lijst met grootste fouten in films ooit.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder