Channing Tatum is terug!

Veronica Superguide logo
Channing Tatum is terug!

Oef! Channing Tatum toont zijn nieuwe killer-body

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het is al een tijdje geleden dat we iets van Channing Tatum hoorden, maar we weten waar hij was! De acteur hing in de gewichten om een killer-body te kweken!

Acteur Channing Tatum zat een tijdje flink in de rats! Eind 2018 scheidde hij van zijn vrouw Jenna Dewan. Hij vond een nieuwe vriendin in zangeres Jessie J, maar ook deze relatie liep onlangs stuk. Tatums laatste échte filmrol stamt ook alweer uit 2017 (Kingsman: The Golden Circle), dus ook carrièretechnisch ging het even wat minder. Niet langer! Tatum klom in de gewichten, en ziet er op zijn veertigste weer uit als een wandelende halfgod! Zo is te zien op Instagram.

“Het was een lange weg terug. Blessures, vervelende dingen in m’n leven en algemene gestoordheid. Pappa is eindelijk terug! De komende tien jaar worden geweldig!” Zeg dat!

Tatum ziet er weer uit als in zijn gloriedagen van Magic Mike, maar het is onduidelijk waar hij zich precies op voorbereidt. Acteurs zijn doorgaans helemaal afgetraind als ze een film gaan schieten, dus mogelijk zit er eindelijk schot in Kingsman 3?

Channing Tatum in Kingsman 3?

Kingsman 3 is de sequel op The Golden Circle, waarin Tatum de rol van geheimagent Tequila speelt. Hij zou in de derde Kingsman-film een hoofdrol krijgen, maar het is onduidelijk wanneer de film opgenomen wordt. Met het uitstel van The King’s Man, de prequel op alle Kingsman-films, zou je verwachten dat het nog wel even duurt voor het werk aan de nieuwe film begint.

Lees verder