Gewoon Boef

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gewoon Boef

Nu op Videoland: Gewoon Boef laat rapper Boef totaal anders zien

|
|

Laatste update:

Rapper Boef geeft een persoonlijk kijkje in zijn alledaagse leven met de nieuwe Videoland-serie Gewoon Boef. De rapper is flink gestegen in populariteit de afgelopen jaren. Van eigen hit Habiba tot meerdere succesvolle samenwerkingen met andere bekende Nederlandse rappers, Boef zijn carrière gaat als een speer, maar hoe gaat het persoonlijk met hem?

Gewoon Boef

Boef werd 8 maanden lang gevolgd door camera's tijdens zijn klim naar de top. Hij wil niets liever dan zijn toekomstdroom uit laten komen: stabiliteit en succes. In Gewoon Boef vertelt de rapper over zijn moeilijke traject hiernaartoe. Zijn pijnlijke jeugd, waar hij nooit eerder over wilde praten, en zijn confrontaties met de politie die voor veel negativiteit zorgde in de media. Boef is misschien wel de meest controversiële rapper van Nederland. Maar zoals hij zelf zegt, hij blijft "gewoon boef man." 

Niet gelukkig 

In de 3-delige docu-serie is Boef openhartig over zijn gevecht met persoonlijke problemen. Boef is tijdens de opnames van de serie niet gelukkig en weet niet hoe hij dat wel kan worden. "Ik zou het niet weten, want ik heb het niet, maar wat ik zou denken is familie, gezin, kinderen", vertelt Boef in de teaser. 

Gewoon Boef is vanaf vandaag elke week op Videoland te zien!

Lees verder