Nu op Netflix: American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nu op Netflix: American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

Nu op Netflix: American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

|
|

Laatste update:

Ook in maart worden er weer een hoop films en series toegevoegd aan het aanbod van Netflix, waaronder de ijzersterke serie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson.

Rechtszaak van de eeuw

FX pakt een van de grootste misdaden uit de Amerikaanse geschiedenis bij de hoorns in de serie American Crime Story: The People v. O.J. Simpson. De beroemde American Football legende O.J. Simspon staat terecht voor een dubbele moord. Zijn advocaat in de ‘rechtszaak van de eeuw’ is niemand minder dan Robert Kardashian.

Golden Globes

De televisieserie belicht in meerdere delen hoe O.J. Simpson verstrikt raakt in een web van leugens en geweld. Onder andere Cuba Gooding Jr, John Travolta en David Schwimmer spelen mee. De serie won een Golden Globe voor beste miniserie en Sarah Paulson sleepte een prijs in de wacht voor beste actrice.

Seizoen 2 en 3

In het tweede seizoen, dat nu in ontwikkeling is, ligt de focus op de ramp die orkaan Katrina in 2005 veroorzaakte. Inmiddels is er ook een derde seizoen aangekondigd dat zal gaan over de moord op designer Gianni Versace in 1997.

Grote titels

In maart heeft Netflix nog meer verrassingen voor je in petto. Zo worden Disney-films Finding Dory en de klassieker Beauty and the Beast aan het aanbod toegevoegd. En dat is nog lang niet alles: ook Marvel’s Thor: The Dark World en de serie Iron Fist, 12 Monkeys en een documentaire over acteur Andy Whitfield (Spartacus) en zijn strijd tegen kanker zijn vanaf deze maand te zien via de streamingdienst.

Lees verder