De Gorgeous Ladies Of Wrestling keren terug in een vierde seizoen GLOW

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Gorgeous Ladies Of Wrestling keren terug in een vierde seizoen GLOW

Nog één keer knallen! GLOW krijgt vierde seizoen

|
|

Laatste update:

De Gorgeous Ladies Of Wrestling poederen nog één keer hun pruiken! Netflix heeft het vierde seizoen van de te gekke serie aangekondigd.

Netflix heeft goed én slecht nieuws voor fans van het vrouwenworstelcomedydrama (is dat een woord? Nu wel!). GLOW krijgt een vierde seizoen maar dit wordt wel de afsluiter van de serie. De kans is groot dat we aan het einde van het nieuwe seizoen ontdekken hoe het afliep met de Gorgeous Ladies Of Wrestling.

De dames van de GLOW zijn allemaal (b-)actrices die alsnog carrière willen maken. Hoewel hun worstelclub aanvankelijk houtjetouwtje is, zijn ze vastbesloten om er een succes van te maken. Het is een gare show, maar het is hún show en hij wordt telkens een beetje beter. En gekker… Het wordt ook steeds gekker.

Aangezien het verhaal van GLOW gebaseerd op een echt bestaande vrouwenworstelbusiness. Deze show werd in de jaren 80 opgenomen in Las Vegas, maar werd ineens stopgezet. Als je deze geschiedenis in je achterhoofd houdt belooft het weinig goeds voor de Gorgeous Ladies. GLOW staat al jarenlang in ons lijstje van favoriete series.

GLOW

In het derde seizoen ontdekken de worstelaars dat het leven in Las Vegas helemaal niet zo’n pretje is. Nadat de nieuwigheid van alle shows en casino’s is uitgewerkt blijft er weinig over. Lange werkdagen, geen glitter en glamour en iedereen in de stad probeert van de dames te profiteren. Zijn ze hiervoor het halve land door verhuisd? En ze hebben nog een langlopend contract!

De grappige dramaserie is behoorlijk populair op Netflix, en won tot nu toe drie Emmy’s. Wanneer het vierde, afsluitende seizoen op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Op basis van de eerdere series rekenen we op de zomer van 2020.

Lees verder