Nikkie Plessen in Dragons Den

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nikkie Plessen in Dragons Den

Nikkie Plessen niet gediend van modemondkapjes

|
|

Laatste update:

De afgetrainde mode-onderneemster Nikkie Plessen ziet het totáál niet zitten om een niet-medisch, fashionable mondkapje te dragen, zo gaf ze gisteren aan in RTL Boulevard. Ook overweegt ze niet om zich er met haar eigen kledingmerk in te mengen.

"Ga ik met een Unox-worst op mijn gezicht lopen? Ik heb er geen zin in", zegt Nikkie, die benadrukt dat ze niet achter dit soort mondkapjes met print staat. "Ik vind het niet iets wat ook heel erg leuk is." De onderneemster, die recent in het nieuws kwam door haar teruggestorte corona-noodsteun, gaat ook absoluut geen Nikkie-mondkapjes uitbrengen.

Niet-medisch

Nikkie vindt dat dit soort mondkapjes voor een soort schijnveiligheid zorgen. "Als wij géén medisch kapje op mogen, wat dus écht helpt, wat is dit dan wat ik op mijn mond aan het dragen ben?", stelt ze, terwijl ze zo'n fashionable kapje oppakt.

Grote merken

Moet je je als mode-bedrijf überhaupt wel mengen in de medische markt? Nikkie vraagt het zich af. Daarnaast speelt er volgens haar ook een soort angst voor mogelijke rechtszaken. Als mensen met een mode-mondkapje op besmet raken, kloppen ze dan aan bij het bedrijf? "Ik vind dat gewoon heel erg lastig." Daarnaast komt Nikkie ook vaak in Azië, waar men gewend is aan mondkapjes. Maar daar ziet ze ook vooral medische varianten, niet van zulke mode-kapjes. Die komen er bij haar niet in. "Ik heb daar dus echt he-le-maal niets mee." Nou, duidelijk! "Kunnen we deze beelden goed bewaren?", grapt Peter R. de Vries, die ook in de studio zit. "Als Nikkie binnen een jaar wel met mondkapjes komt, dan euh..."

Lees verder