Nieuwe trailer van actiethriller The Commuter met Liam Neeson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer van actiethriller The Commuter met Liam Neeson

Nieuwe trailer van actiethriller The Commuter met Liam Neeson

|
|

Laatste update:

Krijg je geen genoeg van Liam Neeson als keiharde actieheld? Check de spannende trailer voor actiethriller The Commuter.

In The Commuter speelt Liam Neeson verzekeringsagent Michael Woolrich. Hij neemt al tien jaar dezelfde trein naar zijn werk, en nooit gebeurt er iets. Totdat een mysterieuze vrouw hem de opdracht geeft om in de volle trein te zoeken naar één passagier. Terwijl Michael zich in de nesten werkt, blijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Naast Neeson, spelen ondermeer Vera Farmiga (The Conjuring, The Departed) en Sam Neill (Peaky Blinders, Jurassic Park) in de actiethriller. De regie is in handen van Jaume Collet-Sera, die eerder met Neeeson werkte aan Unknown, Non-Stop en Run All Night.

Onwaarschijnlijke actieheld

De trailer voor The Commuter komt op een grappig moment. Eerder vandaag verscheen een interview met Neeson, waarin hij zei eigenlijk wel klaar te zijn met thrillers.

Tegenover Associated Press zei de acteur: ‘Mensen blijven me maar grote bedragen aanbieden om zulke rollen te spelen. Ik heb zoiets van: ‘Jongens, ik ben 65’. Uiteindelijk denkt het publiek ook: kom nou toch.’ Neeson had zelf niet verwacht dat de Taken-films zo ontzettend populair zouden worden, en zo bepalend zouden zijn voor zijn carrière.

Neeson is nog als actieheld te zien in The Commuter, en Hard Powder. Hard Powder is gebaseerd op de Noorse film Kraftidioten. In deze film vermoorden gangsters per ongeluk de zoon van een sneeuwploegmachinist, die wraak neemt met zwaar materieel.

The Commuter draait vanaf 11 januari in de bioscoop.

Lees verder