Steengoed: nieuwe trailer The Lego Movie 2 herenigt Justice League

Door Redactie
Steengoed: nieuwe trailer The Lego Movie 2 herenigt Justice League

Volgende maand keren de Lego-helden terug in de bioscoop. En het feest zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de Justice League!

Puin

In The Lego Movie 2 wordt Brickburg onder de voet gelopen door aliens in de vorm van Duplo-figuren. Jaren later ligt de stad in puin. Tot overmaat van ramp ziet een nieuwe buitenaardse bezetter zijn kans schoon om de bewoners van Brickburg aan zijn wil te onderwerpen! Om zijn stad te redden, moet Emmet een gevaarlijke ruimtereis ondernemen. Gelukkig staat onze held er niet alleen voor, hij krijgt ook hulp van zijn stoere vriendin Lucy en… de Justice League!

Oscar

The Lego Movie 2 is het vervolg op de sprankelende animatiefilm uit 2014. Die werd voor een Oscar genomineerd, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Om dit hoofdstuk ook een succes te maken, zijn veel acteurs uit het vorige deel ook weer van de partij! Chris Pratt (Jurassic World) en Elizabeth Banks (Modern Family) zullen opnieuw de stemmen inspreken van Emmet en Lucy. Daarnaast keert Will Arnett terug als Lego Batman! Voeg daarbij een vlot scenario van Phil Lord (Spider-Man: Into the Spider-Verse) en dan is de voorpret compleet!

The Lego Movie 2 draait vanaf 6 februari in de bioscopen!