Alle remmen los in eerste trailer voor The Lego Movie 2

Door Redactie
Alle remmen los in eerste trailer voor The Lego Movie 2

Volgend jaar verschijnt het vervolg op de animatiehit The Lego Movie. En The Second Part belooft minstens zo grappig te worden als zijn voorganger!

Voorpret

In The Lego Movie 2: The Second Part worden de inwoners van Bricksburg bedreigd door een buitenaardse invasie van Duplo-speelgoed. Aan Emmet en Lucy de taak om hun stad te redden. Maar daarvoor moeten ze wel een levensgevaarlijke ruimtereis ondernemen! Het duurt nog een bijna een jaar voordat The Lego Movie 2: The Second Part in de bioscopen verschijnt. Maar dat weerhoudt de makers er gelukkig niet van om nu al een trailer te droppen. Laat de voorpret beginnen!

Mad Max

Afgaande op de trailer zit dit vervolg weer vol oogstrelende animatie, rake grappen en slimme popcultuurverwijzingen. Alleen al in de trailer worden onder meer Mad Max: Fury Road en Justice League op de hak genomen. Yep, Batman (Will Arnett), Superman (Channing Tatum) en Green Lantern (Jonah Hill) zijn ook weer van de partij!

Feest van herkenning

Ook voor en achter de schermen is The Lego Movie 2 weer een feest van herkenning. Zo zullen Chris Pratt (Jurassic World), Elizabeth Banks (Modern Family) en Alison Brie (Kong: Skull Island) opnieuw de stemmen inspreken van de belangrijkste personages. Phil Lord en Christopher Miller nemen na hun mislukte avontuur bij Solo: A Star Wars Story weer plaats op de regiestoel.

The Lego Movie 2 draait vanaf 6 februari 2019 in de bioscopen!