Nieuwe Predator wordt “engste tot nu toe”

Veronica Superguide logo
Nieuwe Predator wordt “engste tot nu toe”

Nieuwe Predator wordt “engste tot nu toe”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al waren er een tijd terug wat alarmerende geruchten rond de nieuwe Predator-film, nu lijkt het erop dat deze op loos alarm berusten. In een nieuw kijkje achter de schermen verzekert regisseur Shane Black de kijkers dat deze nieuwe Predator de engste tot nu toe gaat worden. Ook de cast steekt hun enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Een nieuw niveau van dodelijkheid

“We upgraden de Predator naar een nieuw niveau van dodelijkheid”, laat Black weten. “En deze upgrade gaat mensen de stuipen op het lijf jagen”, zo vult de van de Oscarwinnende arthouse-film Moonlight bekende Trevante Rhodes hem aan.

“Deze film heeft alles wat je maar wilt”

Hoofdrolspeler Boyd Holbrook heeft de ondankbare taak om in de voetsporen van Arnold Schwarzenegger te treden. Toch heeft hij er alle vertrouwen in: “Deze film heeft alles wat je maar wilt. Het wordt te gek”, aldus de van Narcos en Logan bekende acteur. Ook karakteracteur Sterling K. Brown, bekend van veelgeprezen kwaliteitsseries als This Is Us en American Crime Story: The People vs O.J. Simpson", kan een grijns op zijn gezicht niet onderdrukken nu hij eindelijk in een Predator-film zit.

De cast van dit binnenkort te verschijnen actiefestijn bestaat verder onder meer uit Yvonne Strahovski (Dexter, The Handmaid’s Tale), Olivia Munn, komiek Keegan-Michael Key (van het hilarische sketchesprogramma Key & Peele) en Thomas Jane. Vanaf 13 september kunnen we zelf in de bioscopen zien welke van deze namen de film weten te overleven.

Lees verder