Nieuwe kans voor Iron Fist: check de trailer van het tweede seizoen!

Veronica Superguide logo
Nieuwe kans voor Iron Fist: check de trailer van het tweede seizoen!

Nieuwe kans voor Iron Fist: check de trailer van het tweede seizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Iron Fist (Finn Jones) is met afstand de minst populaire Marvel-held op Netflix. De IJzeren Vuist krijgt echter een kans om zich te revancheren, in een spetterende nieuwe trailer!

In het nieuwe seizoen krijgen Danny Rand/Iron Fist en Colleen Wing (Jessica Henwick) het flink aan de stok met Davos (Sacha Dhawan). Rands voormalige buddy heeft een totaal ander idee over de rol van Iron Fist, en is pislink!

Ruzie!

Danny Rand kreeg de kracht van de Iron Fist zonder dat hij er écht op zat te wachten, en dat was tegen het zere been van Davos. Hij lééfde om de beschermer van K’un-Lun te worden, en vindt dat Rand de reputatie van de Iron Fist te grabbel gooit.

Aan het eind van het eerste seizoen sloegen Rand en Davos elkaar bijna de hersens in, maar het échte gevecht begint pas in het vervolg. Davos ontwikkelt zelf ook mystieke powers, waardoor Danny Rand diep in de problemen komt.

Iron flop

Het eerste seizoen Iron Fist viel niet echt in de smaak bij de kijkers. Lange tijd werd de serie als één van de slechtste Netflix-series beschouwd. Scott Buck, de showrunner van het eerste seizoen werd ontslagen en vervangen door Raven Metzner.

Danny Rand keerde terug in de superhelden-mash-up The Defenders, waarin hij ook niet populair was, maar was óók te gast in het tweede seizoen van Luke Cage. Een teneergeslagen Cage (Mike Colter) laat zich inspireren door zijn zen-buddy Danny, als Bushmaster hem publiek vernederd heeft.

Iron Fist & Friends

De enige manier om Iron Fist populairder te maken, is een véél beter seizoen dan het eerste. De trailer ziet er in elk geval spectaculair uit. Simone Missick, die Misty Knight speelt in Luke Cage, komt in het tweede seizoen Iron Fist ook regelmatig langs; hopelijk helpt het een beetje!

Het tweede seizoen van Iron Fist is vanaf 7 september te zien op Netflix.

Lees verder