Nieuwe hoofdrollen voor All You Need Is Love-film

Veronica Superguide logo
Nieuwe hoofdrollen voor All You Need Is Love-film

Nieuwe hoofdrollen voor All You Need Is Love-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Er zijn twee hoofdrollen toegevoegd aan de All You Need I Love-film! Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer spelen een legendarische aflevering van de liefdesshow na.

De verhaallijn van Torenstra en Pheifer is gebaseerd op een beruchte aflevering van All You Need Is Love, begin jaren 90. Een jongen trok alles uit de kast, en kwam tijdens een optreden van Normaal het podium oprijden met een motor, om een meisje mee uit te vragen. Dat had hij beter niet kunnen doen, want ze antwoordde doodleuk: ‘Nee, ik heb al een vriend.’

Of de dame in kwestie echt een vriend had, geen zin, of dat ze niet voor het blok geplaatst wilde worden zullen we waarschijnlijk nooit weten… Naast Torenstra en Pheifer zijn Malou Gorter (Borgen) en Hannah van Lunteren nieuwe namen in de romantische komedie.

All You Need Is Love

In de film probeert All You Need Is Love deze ‘Gerco’ en ‘Sandra’ alsnog bij elkaar te brengen. Het is een moeilijke opgave want de presentator van het programma, Dr. Love (Fedja van Huêt) is met de noorderzon vertrokken. Na het overlijden van zijn vrouw gelooft hij niet meer in de liefde, en zoekt hij zichzelf in de Schotse Hooglanden. De redactie van de show probeert in allerijl een vervanger te vinden voor de kerstspecial.

Daarnaast spelen onder meer Bracha van Doesburgh en Rop Verheijen een grote rol in de film. All You Need Is Love wordt in december in de Nederlandse bioscoop verwacht.

Lees verder