De Muppets, Muppets Now

Veronica Superguide logo
De Muppets, Muppets Now

Muppets Now nu al hilarisch in nieuwe Disney+ trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Muppets krijgen hun eerste gestreamde serie op Disney+: Muppets Now! In deze gezellige nieuwe trailer vertelt Kermit het nieuws aan zijn mede Muppets. 

Muppets Later

Muppets Now bestaat uit 6 afleveringen van een half uur, waar de muppets er flink op los improviseren. Ja je leest het goed! Het wordt een serie zonder script! Een beetje een Muppet reality-programma dus. Er komen elke aflevering andere gasten langs zoals chefs, comedians en andere entertainers. En natuurlijk komen de bekende poppen elke aflevering voorbij. Van Miss Piggy tot Fozzy en Gonzo, iedereen is aanwezig!

Maar wanneer wij dat feestje te zien krijgen, weten we nog niet. Muppets Now is op 31 juli maar in een beperkt aantal landen te zien, waaronder de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Disney+ Nederland moet nog even wachten.

De Muppets op Disney+

De Muppets hebben wel veel andere series en films gemaakt, waarvan nu een deel op Disney+ staat. Na lang halen en trekken (de plannen lagen al meer dan een jaar klaar) gaat Muppets Now nu eindelijk van de grond.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Je leest op Superguide zo snel mogelijk wanneer Muppets Now op Disney+ Nederland verschijnt.

Lees verder