Evangeline Lilly als Wasp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Evangeline Lilly als Wasp

Nieuwe foto Ant-Man And The Wasp toont kostuum van Evangeline Lilly

|
|

Laatste update:

Ant-Man (2015) gaf een lichtvoetige draai aan het Marvel-universum, door de micro-avonturen van Paul Rudd. De sequel, Ant-Man And The Wasp, verschijnt later dit jaar. Hoofdrolspeelster Evangeline Lilly showt alvast haar blitse kostuum!

In Ant-Man And The Wasp trekt Scott Lang (Paul Rudd) zijn verkleiningskostuum weer aan. Ant-Man krijgt niet alleen hulp van zijn mierenvriendjes, hij wordt ook bijgestaan door Hope Van Dyne aka The Wasp (Evangeline Lilly)!

Ant-Man And The Wasp

De Ant-Man-sequel speelt zich af ná Captain America: Civil War. Lang heeft moeite om zijn superheldenbestaan te combineren met de zorg voor zijn dochter. Hank Pym (Michael Douglas) en Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) hebben een nieuwe opdracht voor Ant-Man, waardoor hij in conflict komt met de meesterhacker Ghost (Hannah John-Kamen). Hij wordt geholpen door The Wasp, die we in de credits van de eerste Ant-Man al voorbij zagen komen.
Nieuwe foto Ant-Man And The Wasp toont kostuum van Evangeline Lilly

Het pantser van The Wasp zag er toen wel een stuk anders uit! Als je bij Lilly’s Instagram-post goed kijkt, lijkt het alsof de vleugels op haar rug gevouwen zijn.

Marvelanche!

Heel veel hebben we nog niet gezien van Ant-Man And The Wasp. Begrijpelijk, want vóór deze Marvel-film verschijnen eerst nog Black Panther (14 februari) en Avengers: Infinity War (25 april). Het is niet de bedoeling dat deze releases elkaar de wind uit de zeilen nemen!

Voorlopig moeten we het doen met deze korte (maar grappige!) teaser, en af en toe een fotootje.

Ant-Man And The Wasp draait vanaf 18 juli in de bioscoop.

Lees verder