Greys Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Greys Anatomy

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Videoland heeft weer een aantal nieuwe films en series toegevoegd! Wij zetten de beste voor je op een rijtje, met onder andere Grey's Anatomy en Voor de Rechter. 

Series

Voor de Rechter seizoen 6

Soms gebeuren er kleine ongelukjes en moeten er personen daardoor voor de rechter komen. Ook vinden er vaak ernstigere misdaden plaats en die daders moeten óók voor de rechter komen. In Voor de Rechter worden verschillende rechtszaken in Nederland gevolgd en zien we alle drama van dichtbij. Wil je toch een andere serie kijken? Dit zijn de tien beste series die momenteel op Videoland staan!

Is er een Dokter in de Zaal seizoen 2

Philippe Geubels neemt samen met vier bekende deelnemers gezondheidsvragen onder de loep. Wie heeft de bijsluiters van zijn of haar medicijnen het beste doorgelezen? Weten ze het antwoord niet, dan mogen ze hulp vragen aan het publiek: 'Is er een dokter in de zaal?' 

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Grey's Anatomy

Woehoe het is tijd om te bingewatchen! Alle seizoenen van Grey's Anatomy staan namelijk NU op Videoland. De serie die ons allemaal als een échte dokter laat voelen, want na al die seizoenen hebben we heel wat ziekenhuiservaring opgedaan. Enneh, wist je dat we over 40 jaar misschien nog steeds wel nieuwe afleveringen kunnen verwachten?

De Bauers in Argentinië

Frans en Mariska Bauer reizen naar Zuid-Amerika en dat wil natuurlijk niemand missen! Daarom slepen ze een filmploeg mee die het hele avontuur vast zal leggen.

Films

Robinson Crusoe

Papegaai Dinsdag woont in een paradijsje en toch is het vogeltje niet tevreden: hij wil meer avontuur! Dat zal hij ook zeker krijgen als na een heftige storm een bijzonder wezen aanspoelt op het eiland. Dinsdag kan niet wachten om de wereld te ontdekken met zijn nieuwe vriend, maar er ontstaat een spannende strijd...

Lees verder