Nieuwe details Harry Potter-game Wizards Unite onthuld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe details Harry Potter-game Wizards Unite onthuld

Nieuwe details Harry Potter-game Wizards Unite onthuld

|
|

Laatste update:

Komend jaar verschijnt Harry Potter: Wizards Unite voor je smartphone. Vandaag lichtten de makers van deze game een eerste tipje van de sluier op!

Dreuzels

Eind 2017 werd bekend dat de ontwikkelaars van Pokémon Go werkten aan een mobile game gebaseerd op de wereld van J.K. Rowling. In dit spel, getiteld Harry Potter: Wizards Unite, verschijnen magische wezens en mysterieuze objecten door een bizar voorval in de wereld van de dreuzels. Als lid van de Statute of Secrecy Task Force, een onderdeel van het Ministry of Magic, is het jouw taak om deze magische elementen op te sporen en onschadelijk te maken!

Bovennatuurlijk

Harry Potter: Wizards Unite gebruikt dezelfde augmented-realitytechnieken als Pokémon Go. Dit betekent dat de wereld van Harry Potter op je scherm zal versmelten met je omgeving. Zo ontdek je herbergen waar je je magische krachten kunt opladen en ingrediënten waarmee je toverdrankjes kunt maken. De ondertitel Wizards Unite slaat op de spelmodus waarin gamers kunnen samenwerken om bovennatuurlijke bedreigingen te verslaan. Spelers die goed met elkaar onder één tovenaarshoedje kunnen spelen, worden beloond met speciale magische items die hen verder zullen helpen!

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt voor IOS en voor Android in 2019. Voorregistratie is nu mogelijk via Google Play.

Lees verder