Kim-Lian van der Meij keert terug in een nieuw seizoen Thank You For The Music

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim-Lian van der Meij keert terug in een nieuw seizoen Thank You For The Music

Nieuw seizoen van Thank You For The Music

|
|

Laatste update:

Gisteren was de laatste uitzending van de muzikale spelshow Thank you For The Music. Presentatrice Kim-Lian heeft goed nieuws!

In Thank You For For The Music strijden drie teams om de hoogste score. Captains Soundos, Johnny en Sanne nemen hun medespelers op sleeptouw in de grappige muzikale uitputtingsslag. Kim-Lian van der Meij kondigde vandaag aan dat de spelshow een nieuw seizoen krijgt!

Thank You For The Music

Naar de laatste uitzending van Thank You For The Music keken bijna 500.000 mensen; een behoorlijke score voor het - over het algemeen - kwakkelende SBS6. De zender lokt de ene ster na de andere naar binnen voor grote showprogramma’s, maar de grootste hit is voorlopig het volstrekt hysterische Chateau Meiland.

Volledig terecht, natuurlijk, maar SBS6 wilde juist een beetje van dit soort programma’s af! Op de zaterdagavond had Thank You For The Music wel een beetje geluk dat het tegenover het tamelijk zwakke Ondertussen In Nederland geprogrammeerd stond.

Maar toch: erg leuk voor Kim-Lian, Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans! Op Instagram bedankt Kim-Lian de kijkers en haar collega’s bij Thank You For The Music. Volgens Van der Meij horen we op een later tijdstip wanneer het tweede seizoen wordt opgenomen en uitgezonden.

Lees verder